Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009

κοΡόιδΟ

δε θέλω να γκρινιάζω αλλά τελικά το κάνω μάλλον.
πρέπει όμως κάπου να το αναφέρω.
θα σκάσω αλλιώς.
κάποιος στην τελική πρέπει να μάθει την αλήθεια κάποτε και να ξυπνήσει.
τελικά είναι όλα σκατά ή εγώ έτσι τα βλέπω?
όλα μαύρα συνέχεια.
δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα να ξεκινά η μέρα σου βλέποντας τον προϊστάμενο σου να σε βλέπει με ξινισμένο ύφος και να το δείχνει έντονα σαν να σου λέει ''γιατί είσαι εδώ ρε πούστη μου''.
δεν υπάρχει χειρότερο να βάζεις κάποιους φίλους στην δουλειά και στην τελική να μην σου μιλάνε αλλά και να σε πολεμάνε.προσοχή μην προτείνεις και πάρεις φίλο ή συγγενή στην δουλειά.
δεν έχω νιώσει τόσο κορόιδο, τιποτένιος, μικρός, ξεφτίλας και μαλάκας στην ζωή μου όταν μαθαίνω ότι στην εταιρία ο πάνω όροφος βγήκε κρυφά από όλους εμάς,και έφαγε και γλέντησε στα μπουζούκια με τα λεφτά της εταιρίας. όταν οι προϊστάμενοι κερδίζουν συνέχεια μπόνους, καινούρια καρ, πληρωμένα σπίτια,γευματα και ταξίδια, τηλέφωνα και τον αέρα που αναπνέουν. κρύβουν τα κέρδη τα όποια αντί να τα μοιράσουν και στους υπόλοιπους τα τρώνε μεταξύ τους(και αυτές είναι κουβέντες δικές τους που ακούσαμε),κράτος είσαι εδώ?.πως νιώθεις όταν ξέρεις ότι για την θέση σου ο προϋπολογισμός του έργου λέει τουλάχιστον 2600€ και εσύ παίρνεις με το ζόρι το χιλιάρικο,τα οποία θα υπερκοστολογήσουν στο τέλος του έργου. πως νιώθεις όταν ζητάς 50€ για ένα βιβλίο για την δουλειά σου, για ένα σεμινάριο το όποιο δεν το εγκρίνουν, οθόνη και νέο πι-σι για να πάει γρηγορότερα η δουλειά τους,νέο άτομα που έχουμε λιώσει να τρέχουμε ενώ εκείνοι αρνούνται στο κάθε τι και αράζουν στα καφεδάκια και στην ηρεμία του γραφείου τους.
και το χειρότερο είναι πας να νιώσω όταν είμαι μπροστά στην μπάρα τους και πληρώνω για την διέλευση μου - μας ...
καληνύχτα κορόιδο